Podcast ”România, știi bine”, episodul XVII. Povestea campaniei ”Județe la stăpân” în Constanța a continuat LIVE pe stirileprotv.ro și pe Facebook împreună cu Paul Angelescu. 

Corespondentul Pro TV a prezentat poveștile interviurilor care nu au încăput fizic în ora de emisie de duminică, la ”România, te iubesc”.

Primarii, președinții Consiliilor Județene, miniștrii, demnitarii deranjați de insistența și întrebările noastre ar trebui să vadă în fața lor chiar cetățenii, cei care îi votează și îi plătesc.

Întrebările noastre sunt de fapt ale publicului - și așa cum cetățenii vor să știe că banii sunt cheltuiți cu chibzuială și cu folos, și noi punem întrebările pe urmele faptelor.

Paul Angelescu a fost LIVE în noul nostru episod de podcast pe stirileprotv.ro, pe www.protvplus.ro, pe canalul de YouTube “Romania, te iubesc!” și pe paginile noastre de Facebook: ”România, te iubesc! și Știrile Pro TV

Sărăcia nu ia pauză și exact acolo unde e mai mare nevoie de ajutor, acolo lucrurile stau și mai mult în loc.

Gorj este următorul ”Județ la stăpân” pe care îl întoarcem pe aproape toate părțile, încercând să aflăm de unde ni se trage sărăcia și subdezvoltarea.

Sigur că poți fi mândru de locul în care te-ai născut, în care trăiești, dar dacă refuzi să-i vezi lipsurile - sau mai rău, minți! - nu îi ajuți cu nimic pe oamenii locului, nu îți ajuți cu nimic țara.

În lupta cu mentalitățile, nicio faptă nu trebuie lăsată nepovestită: urmăriți-l pe Cosmin Savu în noul nostru podcast.

Ediția de duminică a emisiunii ”România, te iubesc!” a stârnit reacții puternice. În premieră, emisiunea a stârnit reacţii chiar înainte de a fi difuzată!

Dar ce s-a întâmplat după difuzare? Continuă meciul declarațiilor pe jumătate adevărate despre realizări?

V-aţi întrebat cum se naşte o investigaţie jurnalistică? Rareş Năstase dezvăluie modul în care a descoperit reţelele de interese din Olt.

Au rămas lucruri nespuse și imagini nedifuzate din vasta documentare pe care Alex Dima a făcut-o în această vară în Teleorman. Pur și simplu o ediție întreagă “România, te iubesc!” e prea scurtă pentru poveștile și oamenii locului, așa cum i-a găsit Alex.

Suntem gata de noul sezon “România, te iubesc!”, aşa că ne-am întâlnit cu toții să ne povestim și să vă povestim ce urmează

“România, te iubesc!”, sezonul 23, episodul 348, începe cu seria “Județe la stăpân”.Duminică, la ora 18!

Aparent se lucrează la şosele şi autostrăzi în toată ţara, dar în continuare noi tot nu ajungem nicăieri. Care este explicaţia?

S-au terminat și vara și vacanța, nu mai e mult și se încheie anul, și noi circulăm în continuare pe aceleași drumuri depășite, exact ca și termenele lor de execuție.

Să faci bine, să faci binele, fără să aștepți nimic în schimb. Antrenat și implicat, cum a făcut, cum va face, cum putem toți și oricare dintre noi face.

 

P.S. Se va vorbi și despre îmbuibații, neîndestulații care țin totul în loc, precis și cu exemple.

În noul podcast “România, știi bine!”, EPISODUL IXPaula Herlo explică de ce viețile, viitorul și sănătatea cetățenilor vulnerabili nu contează.

Paula Herlo vizitează și revizitează Vasluiul, județul și oamenii. În noul Podcast “România, știi bine

Load more