February 15, 2022

”România, știi bine!”, ep. 52 cu Paula Herlo. Un primar s-a supărat pe echipa PRO TV

Podcastul ”România, știi bine”, realizat de echipa emisiunii ROMÂNIA, TE IUBESC!, a ajuns la un nou sezon, în 2022. În episodul 52, Paula Herlo a povestit ce a văzut în județul Botoșani.

De altfel, reportajul ”Botoșani în paragină”, difuzat în 13 februarie la PRO TV, a fost urmărit de peste 1.3 milioane de români, fiind lider absolut de audiență.

După difuzarea acestui reportaj, primarul comunei Mihai Eminescu din județul Botoșani s-a arătat nemulțumit de concluziile jurnaliștilor de la ”România, te iubesc!”. 

Și, totuși, Paula Herlo îi readuce aminte primarului comunei Mihai Eminescu faptul că acesta a refuzat invitația echipei România, te iubesc! de a face un tur al comunei, pentru a prezenta ”marile realizări” ale primăriei.

”Dânsul a apărut în reportaj, nu i-a plăcut cum a apărut, pentru că spune că, de fapt, a făcut foarte multe lucruri bune și noi am arătat ce n-a făcut. De fapt, cred că asta este treaba unui jurnalist, să-ți arate ție, ales local, ce n-ai făcut, ca să miști lucrurile. Eu mă bucur că domnul Gireadă are multe realizări, (...) țin minte că l-am întrebat când am intrat în birou dacă vrea să facem un tur în comună, să avem discuția în mașină și să-mi arate lucruri. A zis că nu poate, că pleacă la București, dar merge cu noi viceprimarul. Discuția este pe cameră filmată. Și la sfârșit, foarte supărat că l-am deranjat cu niște întrebări, l-am întrebat dacă ne mai însoțește domnul viceprimar, să vedem marile relizări ale comunei. Și a zis: Nu mai, mergeți și filmați ce vreți voi. După care, iată-l foarte deranjat că n-am spus și ce lucruri bune face.” - a spus Paula Herlo în podcastul ”România, știi bine”, transmis LIVE în fiecare marți de la ora 11.00 pe paginile de Facebook și Youtube ale Știrilor Pro TV și România, te iubesc.

More episodes

Load more