April 13, 2021

”România, știi bine”, episodul 35, cu Paula Herlo. Spitalele închise ale României: zeci de milioane de euro stau nefolosite

Podcastul ”România, știi bine” a ajuns la episodul 35. Paula Herlo și echipa „România te iubesc” au urmărit achizițiile făcute în pandemie, și au aflat de ce două spitale de zeci de milioane de euro zac nefolosite, la Lețcani și Letea.

 

Paula Herlo continuă discuția despre spitalele închise ale României, așa cum le-ați văzut în reportajul de duminică, la “România, te iubesc!”. La o lună după filmare, spitalul modular de la Lețcani e tot închis. La fel, cel de la Bacău.

Și, din nefericire, un nou incident tragic s-a produs, în unitatea mobila ATI a spitalului “Victor Babeș”.

Ne interesează cauzele și responsabilitățile pentru aceste situații. Dar, ca jurnaliști și ca oameni, discutăm și care ar putea fi soluțiile, cine și cum trebuie să muncească pentru ca lucrurile să funcționeze, mai ales în situații de criză.

Vedeți aici “România, te iubesc”, 11 aprilie 2021. “Pandemia Paralelă” Emisiunea integrală.

Discuția dintre Paula Herlo și Cristian Leonte a putut fi urmărită de la ora 11.00 pe stirileprotv.ro, pe canalul de YouTube “Romania, te iubesc!” și pe paginile noastre de Facebook: ”România, te iubesc!” și Știrile Pro TV.

More episodes

Load more